Inlijstservice

 

De complete inlijsting voor u verzorgen.

 

Naast wissellijsten, op maat te bestellen schilderijlijsten, fotolijsten en baklijsten, passe-partouts en diverse inlijstmaterialen, biedt Zelfinlijsten.nl u ook een unieke online inlijstservice. 
Vooral voor de wat grotere inlijstopdrachten bestaat de mogelijkheid uw werken door onze vakmensen in te laten lijsten. Vanzelfsprekend kunt u kiezen uit alle diverse lijsten en passe-partouts uit ons assortiment. Desgewenst worden uw werken vakkundig opgeplakt of opgespannen met gebruik van professionele, zuurvrije materialen, eventueel voorzien van een passend passe-partout en lijst naar keuze, en vervolgens kant en klaar bij u afgeleverd. 

Neem voor deze service en een prijsopgave contact met ons op, per email contact@zelfinlijsten.nl of per telefoon op nummer 0620201678. 

Onze inlijstservice biedt u de volgende mogelijkheden: 
• Opleggen op passe-partout 
• Het opleggen of vasthangen van een ets, zeefdruk, litho etc. op een 
• passe-partout. 

Nat opplakken 
Opplakken met zuurvrije lijm op karton met vacuümtafel, bijvoorbeeld van reproducties. Het maximale formaat is 125 bij 230 cm in verband met de afmetingen van de vacuümtafel. 

Opplakken op zelfklevende materialen 
Met gebruik van een rollenpers ( maximaal 130 cm breed ) worden posters kaarten of drukwerk geplakt op zelfklevend karton of foamboard. 
Foto’s kunnen het best worden opgeplakt op polystyreen. Het maximale formaat hiervoor is 100 bij 200 cm. 

Heatsealen 
Met de warme vacuümtafel kunnen werken met een formaat tot 125 bij 230 cm worden opgeplakt. 

Lamineren 
Alle opgeplakte materialen kunnen desgewenst worden gelamineerd met een kunststof toplaag. Maximaal 127 bij 250 cm. 

Opspannen aquarel 
Aquarellen kunnen voor een gladde presentatie worden opgespannen. 

Opgemerkt dient te worden dat het opplakken van originele en/of gelimiteerde werken in principe niet is toegestaan. Wij kunnen dit alleen doen op nadrukkelijk speciaal verzoek, en altijd op uw eigen risico.