Spiegel op maat

Bestel eenvoudig en snel uw spiegel op maat met bijpassende lijst ✓ Ruime keuze uit kleuren, materialen en afwerking .

Nooit meer zoeken naar de ideale spiegel

Bestel eenvoudig en snel uw spiegel op maat met bijpassende lijst. We bezorgen hem binnen 7 werkdagen gratis bij u thuis.

Bent u op zoek naar de ideale spiegel, dan valt dat niet altijd mee. Ze zijn te groot of te klein, de lijst past niet goed bij de ruimte of u vindt de afwerking niet mooi. Met een spiegel op maat van zelfinlijsten.nl komt er een einde aan uw zoektocht.

zie ook onze aanbieding

Spiegel op maat, in elke gewenste vorm

Op zelfinlijsten.nl bestelt u eenvoudig hoogwaardige spiegels in elke gewenste vorm. Ze kunnen - traditioneel - vierkant, rond of rechthoekig zijn. Maar ook driehoekig, met ronde hoeken of een combinatie ervan.

De afwerking van uw maatwerk spiegel bepaalt u zelf. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en diktes. Wilt u een eenvoudig, standaard model? Of liever een fors exemplaar met een zilveren tint? Het kan allemaal en de keuze is aan u.

Bijpassende lijst voor uw spiegel op maat

Nog een voordeel van een op maat gemaakte spiegel is dat u zelf de lijst uitzoekt. Kies uit een breed scala aan modellen, uiteenlopend van klassiek tot modern en van eenvoudig tot rijk uitgerust met ornamenten.

Met een klassieke lijst krijgt uw spiegel een sfeervolle, traditionele uitstraling. Een strakke lijst zorgt voor een moderne look en past bij ieder interieur. Bijzonder zijn de lijsten met ornamenten, zoals parels, of goud- en zilverkleurige versieringen. Dit zijn echte blikvangers.

De nieuwste trend is de baklijst. Bij een baklijst zit de spiegel niet achter een lijst, maar ‘zweeft’ hij erin. Hij komt daardoor als het ware uit muur en dit geeft een bijzonder, ruimtelijk effect.

Wat u ook mooi vindt, onze collectie biedt voor elk wat wils

Bestel direct uw spiegel op maat

Spiegels van de hoogste kwaliteit

Op Zelfinlijsten.nl stelt u eenvoudig uw ideale spiegel samen. We snijden deze zeer nauwkeurig voor u op maat in een Nederlandse fabriek. Daarbij garanderen we de hoogste kwaliteit materialen en afwerking. En dat is nodig.

Een spiegel is gemaakt van verzilverd glas, en zilver kan roesten. Bovendien kan het glas breken als u zich stoot of als hij op de grond valt.

De producten van Zelfinlijsten zijn milieuvriendelijk en koper- en loodvrij. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of zelfs de tuin. We snijden ze uit onverwoestbaar veiligheidsglas, dat uitgerust is met een speciale, beschermende folie. Mocht hij ooit vallen, dan blijven de glasfragmenten kleven aan de beschermlaag. De kans op ongelukken is praktisch uitgesloten.

Bevestigen

Voor het bevestigen van uw maatwerk spiegel zijn er 2 mogelijkheden:

1. Verlijmen of kitten
2. Frame of spiegelklemmen

De veiligste methode is het vastlijmen aan de muur. Gebruik hiervoor altijd speciale spiegellijm. Kiest u voor verlijmen, dan krijgt u hem alleen los als u hem afbreekt.

Wilt u hem kunnen verplaatsen, dan is een frame of spiegelklem een betere optie. Hij hangt weliswaar minder stevig, maar u kunt hem wel eenvoudig verplaatsen of elders ophangen.

Bekijk de verschillende ophangsystemen

Spiegel op maat gratis geleverd door heel Nederland en België

Woont u in Nederland of België, dan bezorgen we uw spiegel gratis thuis. Omdat ze kwetsbaar zijn pakken we ze goed in en bezorgen we uitsluitend via betrouwbare koeriersdiensten. Zo bent u zeker van een snelle en betrouwbare levering.

Waarom kiezen voor zelfinlijsten.nl?

De perfecte spiegels op maat bestelt u eenvoudig en snel op zelfinlijsten.nl. De voordelen zijn o.a.;

• Als u vandaag bestelt, ontvangt u hem gegarandeerd binnen 7 dagen.
• Uw spiegel is robuust, krasbestendig en bestand tegen de schadelijke stoffen van schoonmaakmiddelen
• Zelfinlijsten.nl biedt de grootste online collectie
• Betaal eenvoudig via iDeal, Paypal, Klarna of achteraf op rekening

Weet u niet zeker of u de juiste spiegel en lijst gekozen heeft, of heeft u een vraag over uw bestelling? Bel ons dan gratis voor advies en overleg. We zitten voor u klaar.

Spiegels op maat, ook voor grotere oplages

Zelfinlijsten.nl levert niet alleen spiegels en lijsten aan particulieren, ook als zakelijke klant kunt u bij ons terecht. Bij de afname van grotere aantallen krijgt u interessante kortingen.

Bel voor meer informatie naar 035-6247983 of stuur een e-mail naar contact@zelfinlijsten.nl.