Schilderijlijsten

Keuze uit ruim 2000 profielen, hout of aluminium

Zelinlijsten.nl is de webshop met de meest ruime keuze om schilderijlijsten op maat te laten maken, zowel voor houten lijsten als aluminium lijsten. Al meer dan 10 jaar de meest vooruitstrevende en meest voordelige webshop op het gebied van maatwerk schilderijlijsten voor bedrijven, particulieren en musea.

U kunt kiezen uit standaard formaten in de categorieën wissellijsten, fotolijsten, baklijsten, kliklijsten en boxframes. Maar u kunt ook zelf een lijst op maat samenstellen.
 

standaard formaten schilderijlijsten schilderijlijsten op maat

 

 Voor aluminium lijsten op maat hebben wij de complete lijn van NIELSEN lijsten, ook de profielen die hier normaliter in Nederland niet in het assortiment zitten, kunnen wij voor u rechtstreeks bestellen bij de Nielsen fabriek in Duitsland.

In houten schilderijlijsten op maat gemaakt bieden wij de verreweg meeste ruime collectie online. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, dan beschikken wij nog over een veel groter assortiment houten profielen, die wij u zo nodig kunnen aanbieden.

Voor het maatwerk bestellen kunt u gebruik maken van het door ons ontwikkelde menu "Wat wilt u Inlijsten", dit voorkomt voor u als klant lastige berekeningen . Hierbij wordt uitgegaan van de maat van het werk wat u wilt inlijsten, met of zonder passe-partout. 

Voorvertoning schilderijlijsten

Bij ons kunt een goede voorvertoning maken van elke lijst met of zonder passepartout.

Voor u als klant van zelfinlijsten.nl, professionele fotograaf of kunstenaar, kan het heel prettig zijn als u uw klant al van te voren een complete afbeelding van het ingelijste werk kan laten zien. En langs deze weg meerdere mogelijkheden van verschillende manieren van inlijsten kunt afwegen.

En natuurlijk ook u als particulier, kunt op deze manier de juiste afwegingen maken. Wij hebben ons uiterste best gedaan om voor alle lijsten een zo goed mogelijke voorvertoning te realiseren. Het blijft echter een door de computer gemaakte benadering van de werkelijkheid.

Een voorvertoning wordt door de computer opgebouwd uit een klein sample van de lijst. Voor de meeste lijsten met een regelmatig of egaal patroon is een heel goede voorvertoning mogelijk. Er zijn echter lijsten welke een onregelmatig patroon hebben, waardoor slechts een zo goed mogelijke benadering wordt weergegeven van een zich herhalend patroon. U zult ook nog lijsten tegenkomen waarvoor geen voorvertoning mogelijk is, dit zal in de loop van de tijd door ons worden opgelost.

U dient zich ook te realiseren dat kleuren per scherm anders kunnen zijn. Wat als u bij de voorvertoning ziet dat het plaatje tijdens de voorvertoning niet goed past? Dan komt de verhouding van de door u opgegeven maten niet overeen met de verhoudingen het beeld wat u heeft opgeladen. U kunt dan in de directe pagina van de voorvertoning de maten aanpassen zodat u wel een passend beeld krijgt.

Als u in deze pagina de maten aanpast zijn dit ook de maten van het product wat u besteld!

U kunt in de voorvertoning bepaalde schilderijlijsten combineren

Voorbeeld:

U wilt van serie Prague en lijst met filet en passe-partout combineren. Dan gaat u eerst uw werk inlijsten met passe-partout en het filet van de lijst, en gaat vervolgens de voorvertoning hiervan maken, dan slaat u de afbeelding hiervan op met “afbeelding opslaan”.

Dan gaat u de buitenmaat van het passe-partout met filet in voeren voor de tweede lijst zonder passe-partout!* Deze maten worden aangegeven in helemaal onderaan in het menu van de opgegeven maten in de pagina van de voorvertoning.

U gaat naar voorvertoning en laad de afbeelding op van het filet met passe-partout,

U zult nu zien dat u beide lijsten met passe-partout heeft gecombineerd.(zie afbeeldingen hieronder).

Volgens deze weg kunt u eventueel meerdere lijsten met elkaar combineren. Bepaalde series lenen zich er goed voor om verschillende profielen met elkaar te combineren.

Zie onderstaande afbeeldingen

Schilderijlijsten

iSchilderijlijstene

 

Kies uit:
Lijsten op maat
Wissellijsten
Baklijsten
Kliklijsten
Boxframes

Schilderijlijsten op maat

De mooiste schilderijlijsten op maat gemaakt vindt u bij ZelfInlijsten en kunt u direct online bestellen. Binnen enkele dagen ontvangt u uw bestelling thuis, en de factuur ontvangt u na levering via e-mail. Naast schilderijlijsten leveren wij tevens:

  • Aluminium Nielsen lijsten
  • Houten foto- en wissellijsten
  • Aluminium foto- en wissellijsten
  • Baklijsten
  • kliklijsten
  • Spiegels op maat gemaakt
  • Passe-partouts op maat gemaakt
  • Ophangsystemen, verlichting en materiaal

Kijkt u eens verder op deze website voor een overzicht van ons assortiment.

ZelfInlijsten

Ons systeem werkt eenvoudig. In twee simpele stappen kiest u het formaat, soort glas en kleur en type lijst uit. Via de prijscalculator ziet u op elk moment hoeveel geld u besteed heeft. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt zelf de leveringsdag uitkiezen, anders sturen wij u een mail over de exacte leveringsdag. De mooiste resultaten, snel en eenvoudig online besteld bij Zelfinlijsten.

Bestel direct uw schilderijlijst

Bestel direct uw schilderijlijsten online! Het werkt eenvoudig en snel. Wij bieden onze producten aan tegen een correcte prijs, omdat wij u graag terug willen zien. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via 035-6247983 of contact@zelfinlijsten.nl.