Lijsten

Lijsten op maat

Zelfinlijsten is al jaren een gerenomeerde webwinkel op het gebied van schilderijlijsten, wissellijsten en fotolijsten. Ons aanbod is zeer breed en verrassend scherp geprijsd. Zo kunt u bij de lijstermakerij terecht voor een uitgebreid assortiment aan: schilderijlijsten op maat (hout en aluminium), wissellijsten, fotolijsten (hout en aluminium) en baklijsten. Het aanbod dat wij u aanbieden is altijd volledig up to date en omvat ook de nieuwste schilderijlijsten, wissellijsten en fotolijsten om optimaal aan uw vraag te voldoen.

Voor grotere aantallen in maatwerk kunt U een offerte bij ons aanvragen!

Zie ook "Spiegel op maat"

Wissellijsten

Zelfinlijsten.nl is de lijstenwinkel met een ruime keus aan houten en aluminium wissellijsten.
Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. De fotolijst vierkant is minder standaard dan het lijkt: het is geen gebruikelijk formaat voor posters, foto's en schilderijen. Desondanks levert Zelfinlijsten.nl de fotolijst vierkant tegen een aantrekkelijk lage prijs.

Baklijsten

Maak uw schilderij af met één van onze prachtige baklijsten.

De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in 5 kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.

De baklijsten zijn perfect in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding. In baklijsten zit uiteraard geen glas, zij zijn bedoeld voor het inlijsten van een doek of paneel.

Kliklijsten

Deze kunnen aan de muur worden bevestigd en aan de voorzijde geladen. Veel gebruikt in supermarkten voor reclameuitingen.

Boxframes

Een voetbalshirt, baby pakje of doopjurkje inlijsten wordt nu wel heel eenvoudig met de kant en klare Nielsen Frame Box!