Lijsten op maat

Lijst op maat bestellen

Houten lijsten op maat

Bij het invoeren van de maat voor lijsten op maat gemaakt , voert u altijd de glasmaat in. Wilt u een lijst of spiegel of schilderijlijst laten maken op een bepaalde buiten maat van de lijst, dan dient u dit in een aparte mail kenbaar te maken. In principe is dit de glasmaat + twee maal de (profielbreedte minus de diepte van de sponning). De profielbreedte is altijd bekend maar de diepte van de sponning een lijst kan variëren van ongeveer 7 mm tot 10 mm. Wij kunnen desgewenst de bijbehorende glasmaat voor u uitrekenen.

Houten lijst op maat

Wij kunnen u ook lengtes van elk gewenst profiel leveren tegen de meterprijs. De profiellengtes zijn plus minus 3 meter. De meterprijs van elk profiel kunt u bij ons opvragen

Glassoorten en Perspex

Specificaties Glassoorten, Acrylic en Perspex

Bij afmetingen groter dan 1 vierkante meter dient u dubbeldik glas of plexiglas te gebruiken vanwege een te groot risico en gevaar op breuk tijdens verwerking en transport.

Dubbeldik glas

Dubbeldik glas, tot maximaal 1,5 m², geeft minder risico op glasbreuk dan enkel dik glas.

Plexiglas© (PX2, PX3 en PX4)

Glashelder Plexiglas© (acrylaat) van 2, 3, of 4 mm dikte, lichtgewicht kunststof, breuk bestendiger dan glas. Absorbeert uv-straling voor ongeveer 93% en gaat verkleuring tegen. Tot 0,7 m² adviseren wij px2, van 0,7 t/m 1,5 m² px3 en maten boven 1,5 m² adviseren wij px4.

PX3UV100

Glashelder Plexiglas Gallery © met een dikte van 3 mm, lichtgewicht kunststof, elf maal breuk bestendiger dan normaal glas. Absorbeert 99,7% van de UV-straling en gaat verkleuring tegen. PX3UV100 heeft ook nog eens een 92 % transmissie van het zichtbare licht.

True Vue Optium (Museum) Acrylic glas

Het ultieme ontspiegelde museum kwaliteit acryl, anti-statisch en 30% lichter dan normaal glas, voor het inlijsten van extreem waardevolle kunstwerken. Aan beide zijden voorzien van een gesputterde ontspiegelde (<1,6% reflectie) gepatenteerde coating . Optium Museum Acrylic laat 97% van het licht door. Dikte 3mm en 6 mm. Optium is 93% UV-werend en Optium museum is 98%)

In de onderstaande tabel vindt u de productinformatie voor de specifieke glassoorten en perspex.

Technische glas specificaties

Uitleg van onderstaande waarden

  • Reflectie is de hoeveelheid licht die wordt weerspiegeld.
  • Transmissie is de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten.
  • UV-werend is de hoeveelheid UV-straling die wordt geblokkeerd (in het gebied 300-380 Nm).
Glas omschrijvingcodeReflectieTransmissieUV-werend
Helder (float) glas code: ED 8-9% 90% 45%
Reflo Galerie glas code: OG 3% 88% 45%
Mirogard® Water White glas code: MG <1% 99% 35-40%
Clarity glas code: CLarity <1% 99% 40%
Tru Vue Conservation Clear code: TVCC 8% 89% 98%
Tru Vue Optium Acrylic code: TVON <1,6% 97% 93%
Tru Vue Optium Museum Acrylic 3mm code: TVOM3 <1,6% 97% 98%
Tru Vue Optium Museum Acrylic 6mm code: TVOM6 <1,6% 97% 98%
Tru Vue AR reflection free code: TVAR <1% 96% 78%
Tru Vue Museumglas code: TVMU <1% 96% 98%
Plexiglas 2 mm code: PX2 9% 90% 93%
Plexiglas 3 mm code: PX3 9% 90% 93%
Plexiglas 4 mm code: PX4 9% 90% 93%
Plexiglas Gallery® UV100 3mm code: PX3UV100 8% 92% 99,70%

Claryl®

ClarylClaryl® is een uitzonderlijk transparant waterwhite (ontijzerd) glas en is door middel van een dip (gedompelde) coating ontspiegeld gemaakt, waardoor de afbeelding haarscherp in beeld blijft. Claryl heeft een transmissie van 99% en een reflectie van minder dan 1% van het zichtbare licht. Deze reflectie is paarsblauw, een tint waar het menselijke oog minder gevoelig voor is dan groen (Mirogard) . Bij normaal glas is de transmissie 90% en reflectie 8-9%. De producent, DSM, is er als eerste in geslaagd de coating in één laag aan te brengen, waardoor Claryl® scherper is geprijsd dan vergelijkbare gecoate glassoorten. Schoonmaken van het glas: u kunt het glas aan beide zijden snijden alsof het normaal glas betreft, doordat de coating aan beide zijden van het glas is aangebracht kunt u het met een willekeurige zijde naar het werk toe gebruiken. Schoonmaken bij voorkeur met Claryl-cleaner, Tru Vue premium cleaner of water (met alcohol). Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld Kimwipe) waarna u het glas kunt poetsen. Maximale afmeting 110 x 160 cm

Reflo Gallery Glass

Reflo Gallery Glass is een hoge kwaliteit waterwhite glas wat aan één zijde ontspiegeld is door middel van micro-etsing. Reflo Gallery Glass is gemakkelijk in gebruik en is beschermd tegen kleine krassen en vingerafdrukken. Door de zeer fijne micro-etsing is het ook bruikbaar bij een grotere afstand tot het werk, bijvoorbeeld bij dubbele passe-partouts. Wij gebruiken dit glas in een lijst op maat als ontspiegeld glas (OG). Schoonmaken als normaal glas, met foamcleaner en een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe). Doordat het glas onverpakt is, formaat 102 x 160 cm, kunnen wij u geen losse platen leveren.

Maximale afmeting 102 x 160 cm

Mirogard®

MirogardMirogard is een compleet transparant waterwhite glassoort, ontspiegeld door een AR-coating op beide zijden van het glas. Deze coating is aangebracht door het zogenaamde Sol-Gel proces in een dompelbad. De reflectie is nog slechts 1% (10% bij normaal glas). Mirogard laat 99% van het licht door wat er voor zorgt dat het glas vrijwel onzichtbaar is. Dit resulteert in een zeer hoge helderheid van kleuren en detaillering van het originele werk. Normaal glas heeft slechts een 90% transmissie. Inlijsten en schoonmaken van het glas: u kunt het glas aan beide zijden snijden alsof het normaal glas betreft, doordat de coating aan beide zijden van het glas is aangebracht kunt u het met een willekeurige zijde naar het werk toe gebruiken. Schoonmaken bij voorkeur met een microvezeldoek, eventueel een normale glascleaner zonder ammoniak; spuit de cleaner liever niet rechtstreeks op het glas maar eerst op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt schoonpoetsen.

Maximale afmeting 122 x 177 cm

Tru Vue Conservation Clear

UV-werend glas, aan één zijde voorzien van een speciale coating die 97% van de UV-straling blokkeert in het bijzonder dat deel van het spectrum dat het meeste schade toebrengt aan uw prent (300-380 nanometer). Hiermee wordt het verbleken van de afbeelding, evenals het verkleuren en vergaan van prent en papier tegengegaan. Inlijsten en schoonmaken van het glas: Tru Vue Conservation Clear heeft aan de uiterste rand van de glasplaat een geprinte code waaraan u kunt zien aan welke zijde de coating zich bevindt. U kunt het glas het beste snijden (inkerven) aan de niet-gecoate zijde. Keer vervolgens de gecoate zijde van de glasplaat naar de prent toe. Verwijder glassplinters alvorens het glas te poetsen. Het schoonmaken van het gecoate glas kan met een microvezeldoek of elke normale glascleaner zonder ammoniak en met een zachte pluisvrije doek, bijvoorbeeld met een kimwipe.

Maximale afmeting 101,6 x 152,4 cm

Tru Vue AR reflection free

Tru Vue Ar glas is ontspiegeld door een coating, vergelijkbaar met de wijze waarop de glazen van een bril ontspiegeld zijn. AR-glas heeft nog maximaal 1% reflectie van het licht dat op de inlijsting valt, waar met normaal glas 8% wordt gereflecteerd. Het AR-glas laat dus meer licht door dan normaal glas, hetgeen ook zorgt dat een prent bijzonder helder is. De helderheid blijft bestaan bij verdiepte inlijstingen en ook als u de ingelijste prent onder een schuine hoek zou bekijken.

Inlijsten en schoonmaken van het glas: u kunt het glas aan iedere zijde snijden alsof het normaal glas betreft. Gebruik een normale glascleaner zonder ammoniak; spuit de cleaner liever niet rechtstreeks op het glas maar eerst op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt schoonpoetsen.

Maximale afmeting 91,4 x 121,9 cm

Tru Vue Museumglas: UV-werend en AR reflection free

Het ultieme glas voor het inlijsten van waardevolle kunstwerken, voorzien van zowel de UV-werende als de ontspiegelde coating zoals hierboven beschreven. Inlijsten en schoonmaken van het glas: aan de zijde van de UV-werende coating staat een geprinte code aan de rand van het glas. Snijdt het glas aan de andere zijde, en lijst het glas in met de UV-werende zijde naar het kunstwerk toe. U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak. Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt poetsen.

Maximale afmeting 91,4 x 121,9 cm

Optium Acrylic Tru Vue

Het ultieme ontspiegelde acryl glas, anti-statisch en 30% lichter dan normaal glas, voor het inlijsten van zeer waardevolle kunstwerken. Aan beide zijden voorzien van een gesputterde ontspiegelde (<1,6% reflectie) gepatenteerde coating .Optium Acrylic is 93% UV-werend en laat 97% van het licht door wat er voor zorgt dat het vrijwel onzichtbaar is. Inlijsten en schoonmaken van Optium: U kunt Optium aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak, bijvoorveeld Tru Vue Premium Cleaner. Gebruik GEEN reguliere acrylaat cleaners.

Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) of mircovezel doekje, waarna u het glas kunt poetsen.

Maximale afmeting 121,9 x 243,8 cm

Optium Museum Acrylic Tru Vue ( 3 en 6 mm)

Het ultieme ontspiegelde museum kwaliteit acryl glas, anti-statisch en 30% lichter dan normaal glas, voor het inlijsten van extreem waardevolle kunstwerken. Aan beide zijden voorzien van een gesputterde ontspiegelde (<1,6% reflectie) gepatenteerde coating . Optium Museum Acrylic is 98% UV-werende en laat 97% van het licht door wat er voor zorgt dat het vrijwel onzichtbaar is. Inlijsten en schoonmaken van het Optium Museum: U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak, bijvoorveeld Tru Vue Premium Cleaner. Gebruik GEEN reguliere acrylaat cleaners. Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) of microvezel doekje, waarna u het glas kunt poetsen. Maximale afmeting 121,9 x 243,8 cm

Achterwanden De lijsten op maat worden standaard geleverd met achterboard met daarop een 4-punts draadophanging gemonteerd, het is ook mogelijk de lijsten te leveren met een 4mm MDF en een aparte ophanging die dan op de lijst kan worden gemonteerd, voor de NIELSEN Aluminium lijsten is dit de NIELSEN ophanging die in de rand van het profiel wordt geklemd. Voor de laatste optie even een begeleidende mail meesturen. Maximale maten De profiellengtes zijn maximaal 3meter , lijsten groter dan de max. profiellengte kunnen op aanvraag worden gemaakt. De maximale maten, voor compleet gemonteerde lijsten, die wij voor u kunnen vervoeren, zijn buitenmaats 2.10 meter. Lijsten die groter zijn dan deze maat kunnen wij voor u aanleveren met speciale zwaluwstaartverbindingen en kunnen dan ter plekke eenvoudig worden gemonteerd.

Aluminium lijsten op maat

Bij het invoeren van de maat voor lijsten of spiegels op maat gemaakt , voert u altijd de glasmaat in. Wilt u een lijst of spiegel of schilderijlijst laten maken op een bepaalde buiten maat van de lijst, dan dient u dit in een aparte mail kenbaar te maken. In principe is dit de glasmaat + twee maal de (profielbreedte minus de diepte van de sponning). De profielbreedte is altijd bekend maar de diepte van de sponinning een lijst kan variëren van ongeveer 7 mm tot 10mm. Wij kunnen desgewenst de bijbehorende glasmaat voor u uitrekenen.

Aluminium lijst op maat

Wij kunnen u ook lengtes van elk gewenst profiel leveren tegen de meterprijs. De profiellengtes zijn plus minus 3 meter. De meterprijs van elk profiel kunt u bij ons opvragen.

Glassoorten en Perspex

Specificaties Glassoorten, Acrylic en Perspex

Bij afmetingen groter dan 1 vierkante meter dient u dubbeldik glas of plexiglas te gebruiken vanwege een te groot risico en gevaar op breuk tijdens verwerking en transport.

Dubbeldik glas

Dubbeldik glas, tot maximaal 1,5 m², geeft minder risico op glasbreuk dan enkeldik glas.

Plexiglas© (PX2, PX3 en PX4)

Glashelder Plexiglas© (acrylaat) van 2, 3, of 4 mm dikte, lichtgewicht kunststof, breukbestendiger dan glas. Absorbeert uv-straling voor ongeveer 93% en gaat verkleuring tegen. Tot 0,7 m² adviseren wij px2, van 0,7 t/m 1,5 m² px3 en maten boven 1,5 m² adviseren wij px4.

PX3UV100

Glashelder Plexiglas Gallery © met een dikte van 3 mm, lichtgewicht kunststof, elf maal breukbestendiger dan normaal glas. Absorbeert 99,7% van de UV-straling en gaat verkleuring tegen. PX3UV100 heeft ook nog eens een 92 % transmissie van het zichtbare licht.

True Vue Optium (Museum) Acrylic glas

Het ultieme ontspiegelde museum kwaliteit acryl, anti-statisch en 30% lichter dan normaal glas, voor het inlijsten van extreem waardevolle kunstwerken. Aan beide zijden voorzien van een gesputterde ontspiegelde (<1,6% reflectie) gepatenteerde coating . Optium Museum Acrylic laat 97% van het licht door. Dikte 3mm en 6 mm. Optium is 93% UV-werend en Optium museum is 98%)

In de onderstaande tabel vind u de productinformatie voor de specifieke glassoorten en perspex .

Technische glas specificaties

Uitleg van onderstaande waarden

  • Reflectie is de hoeveelheid licht die wordt weerspiegeld.
  • Transmissie is de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten.
  • UV-werend is de hoeveelheid UV-straling die wordt geblokkeerd (in het gebied 300-380 Nm).
Glas omschrijvingcodeReflectieTransmissieUV-werend
Helder (float) glas code: ED 8-9% 90% 45%
Reflo Galerie glas code: OG 3% 88% 45%
Mirogard® Water White glas code: MG <1% 99% 35-40%
Claryl® glas code: CLARYL <1% 99% 40%
Tru Vue Conservation Clear code: TVCC 8% 89% 98%
Tru Vue Optium Acrylic code: TVON <1,6% 97% 93%
Tru Vue Optium Museum Acrylic 3mm code: TVOM3 <1,6% 97% 98%
Tru Vue Optium Museum Acrylic 6mm code: TVOM6 <1,6% 97% 98%
Tru Vue AR reflection free code: TVAR <1% 96% 78%
Tru Vue Museumglas code: TVMU <1% 96% 98%
Plexiglas 2 mm code: PX2 9% 90% 93%
Plexiglas 3 mm code: PX3 9% 90% 93%
Plexiglas 4 mm code: PX4 9% 90% 93%
Plexiglas Gallery® UV100 3mm code: PX3UV100 8% 92% 99,70%

Claryl®

ClarylClaryl® is een uitzonderlijk transparant waterwhite (ontijzerd) glas en is door middel van een dip (gedompelde) coating ontspiegeld gemaakt, waardoor de afbeelding haarscherp in beeld blijft. Claryl heeft een transmissie van 99% en een reflectie van minder dan 1% van het zichtbare licht. Deze reflectie is paarsblauw, een tint waar het menselijke oog minder gevoelig voor is dan groen (Mirogard) . Bij normaal glas is de transmissie 90% en reflectie 8-9%. De producent, DSM, is er als eerste in geslaagd de coating in één laag aan te brengen, waardoor Claryl® scherper is geprijsd dan vergelijkbare gecoate glassoorten. Schoonmaken van het glas: u kunt het glas aan beide zijden snijden alsof het normaal glas betreft, doordat de coating aan beide zijden van het glas is aangebracht kunt u het met een willekeurige zijde naar het werk toe gebruiken. Schoonmaken bij voorkeur met Claryl-cleaner, Tru Vue premium cleaner of water (met alcohol). Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld Kimwipe) waarna u het glas kunt poetsen.

Maximale afmeting 110 x 160 cm

Reflo Gallery Glass

Reflo Gallery Glass is een hoge kwaliteit waterwhite glas wat aan één zijde ontspiegeld is door middel van micro-etsing. Reflo Gallery Glass is gemakkelijk in gebruik en is beschermd tegen kleine krassen en vingerafdrukken. Door de zeer fijne micro-etsing is het ook bruikbaar bij een grotere afstand tot het werk, bijvoorbeeld bij dubbele passe-partouts. Wij gebruiken dit glas in een lijst op maat als ontspiegeld glas (OG). Schoonmaken als normaal glas, met foamcleaner en een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe).

Doordat het glas onverpakt is, formaat 102 x 160 cm, kunnen wij u geen losse platen leveren.

Maximale afmeting 102 x 160 cm

Mirogard®

MirogardMirogard is een compleet transparant waterwhite glassoort, ontspiegeld door een AR-coating op beide zijden van het glas. Deze coating is aangebracht door het zogenaamde Sol-Gel proces in een dompelbad. De reflectie is nog slechts 1% (10% bij normaal glas). Mirogard laat 99% van het licht door wat er voor zorgt dat het glas vrijwel onzichtbaar is. Dit resulteert in een zeer hoge helderheid van kleuren en detaillering van het originele werk. Normaal glas heeft slechts een 90% transmissie. Inlijsten en schoonmaken van het glas: u kunt het glas aan beide zijden snijden alsof het normaal glas betreft, doordat de coating aan beide zijden van het glas is aangebracht kunt u het met een willekeurige zijde naar het werk toe gebruiken. Schoonmaken bij voorkeur met een microvezeldoek, eventueel een normale glascleaner zonder ammoniak; spuit de cleaner liever niet rechtstreeks op het glas maar eerst op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt schoonpoetsen.

Maximale afmeting 122 x 177 cm

Tru Vue Conservation Clear

UV-werend glas, aan één zijde voorzien van een speciale coating die 97% van de UV-straling blokkeert in het bijzonder dat deel van het spectrum dat het meeste schade toebrengt aan uw prent (300-380 nanometer). Hiermee wordt het verbleken van de afbeelding, evenals het verkleuren en vergaan van prent en papier tegengegaan. Inlijsten en schoonmaken van het glas: Tru Vue Conservation Clear heeft aan de uiterste rand van de glasplaat een geprinte code waaraan u kunt zien aan welke zijde de coating zich bevindt. U kunt het glas het beste snijden (inkerven) aan de niet-gecoate zijde. Keer vervolgens de gecoate zijde van de glasplaat naar de prent toe. Verwijder glassplinters alvorens het glas te poetsen. Het schoonmaken van het gecoate glas kan met een microvezeldoek of elke normale glascleaner zonder ammoniak en met een zachte pluisvrije doek, bijvoorbeeld met een kimwipe.

Maximale afmeting 101,6 x 152,4 cm

Tru Vue AR reflection free

Tru Vue Ar glas is ontspiegeld door een coating, vergelijkbaar met de wijze waarop de glazen van een bril ontspiegeld zijn. AR-glas heeft nog maximaal 1% reflectie van het licht dat op de inlijsting valt, waar met normaal glas 8% wordt gereflecteerd. Het AR-glas laat dus meer licht door dan normaal glas, hetgeen ook zorgt dat een prent bijzonder helder is. De helderheid blijft bestaan bij verdiepte inlijstingen en ook als u de ingelijste prent onder een schuine hoek zou bekijken.

Inlijsten en schoonmaken van het glas: u kunt het glas aan iedere zijde snijden alsof het normaal glas betreft. Gebruik een normale glascleaner zonder ammoniak; spuit de cleaner liever niet rechtstreeks op het glas maar eerst op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt schoonpoetsen.

Maximale afmeting 91,4 x 121,9 cm

Tru Vue Museumglas: UV-werend en AR reflection free

Het ultieme glas voor het inlijsten van waardevolle kunstwerken, voorzien van zowel de UV-werende als de ontspiegelde coating zoals hierboven beschreven. Inlijsten en schoonmaken van het glas: aan de zijde van de UV-werende coating staat een geprinte code aan de rand van het glas. Snijdt het glas aan de andere zijde, en lijst het glas in met de UV-werende zijde naar het kunstwerk toe. U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak. Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt poetsen.

Maximale afmeting 91,4 x 121,9 cm

Optium Acrylic Tru Vue

Het ultieme ontspiegelde acryl glas, anti-statisch en 30% lichter dan normaal glas, voor het inlijsten van zeer waardevolle kunstwerken. Aan beide zijden voorzien van een gesputterde ontspiegelde (<1,6% reflectie) gepatenteerde coating .Optium Acrylic is 93% UV-werend en laat 97% van het licht door wat er voor zorgt dat het vrijwel onzichtbaar is.

Inlijsten en schoonmaken van Optium: U kunt Optium aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak, bijvoorveeld Tru Vue Premium Cleaner. Gebruik GEEN reguliere acrylaat cleaners.

Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) of mircovezel doekje, waarna u het glas kunt poetsen.

Maximale afmeting 121,9 x 243,8 cm

Optium Museum Acrylic Tru Vue ( 3 en 6 mm)

Het ultieme ontspiegelde museum kwaliteit acryl glas, anti-statisch en 30% lichter dan normaal glas, voor het inlijsten van extreem waardevolle kunstwerken. Aan beide zijden voorzien van een gesputterde ontspiegelde (<1,6% reflectie) gepatenteerde coating . Optium Museum Acrylic is 98% UV-werende en laat 97% van het licht door wat er voor zorgt dat het vrijwel onzichtbaar is.

Inlijsten en schoonmaken van het Optium Museum: U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak, bijvoorveeld Tru Vue Premium Cleaner.

Gebruik GEEN reguliere acrylaat cleaners.

Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) of microvezel doekje, waarna u het glas kunt poetsen.

Maximale afmeting 121,9 x 243,8 cm

 

Achterwanden

De lijsten op maat worden standaard geleverd met achterboard met daarop een 4–punts draadophanging gemonteerd, het is ook mogelijk de lijsten te leveren met een 4mm MDF en een aparte ophanging die dan op de lijst kan worden gemonteerd, voor de NIELSEN Aluminium lijsten is dit de NIELSEN ophanging die in de rand van het profiel wordt geklemd. Voor de laatste optie even een begeleidende mail meesturen.

Maximale maten

De profiellengtes zijn maximaal 3meter , lijsten groter dan de max. profiellengte kunnen op aanvraag worden gemaakt. De maximale maten, voor compleet gemonteerde lijsten, die wij voor u kunnen vervoeren, zijn buitenmaats 2.10 meter. Lijsten die groter zijn dan deze maat kunnen wij voor u aanleveren met speciale zwaluwstaartverbindingen en kunnen dan ter plekke eenvoudig worden gemonteerd.