Wissellijst 50x70

Kader

Een wissellijst van 50 x 70 geeft u het voordeel dat u foto's of kunstwerken van verschillende maten kunt inlijsten. Het geeft een prachtig effect wanneer u bijvoorbeeld een foto van 30 x 50 met een passe-partout karton in een wissellijst van 50 x 70 inlijst. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden, en bovendien heeft Zelf Inlijsten een zeer ruime keuze wissellijsten van 50 x 70.

 

Koop nu 50 stuks  50 x 70 lijsten Alu-poster 900  mat zilver voor 575 euro exclusief BTW


Koop nu 50 stuks 50 x 70 lijsten Alu Galery mat zilver voor 770 euro exclusief BTW

 

 

Zelfinlijsten

Zelf Inlijsten biedt niet alleen wissellijsten in verschillende kleuren en maten. Wij bieden een zeer compleet gamma lijsten, verschillende glassoorten waaronder tevens spiegel, ophang systemen en materialen, fotolijsten en nog veel meer. Onze lijsten kunnen onderverdeeld worden in vier verschillende stijlen:

  • Klassiek
  • Modern
  • Ornament
  • Baklijsten

Kijkt u verder op deze web site voor een compleet overzicht. U kunt inspiratie opdoen, of meteen een wissellijst van 50x70 of andere maat bestellen door het product in uw winkelwagentje te plaatsen.

Op onze video “De Lijstenfabriek” kunt u het productieproces bekijken van het produceren van de maatlijsten, en van onze wissellijst de backloader en de manier van verpakken.

Contact opnemen

Als u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen. U kunt zich wenden tot telefoonnummer 035-6247983 of e-mail contact@zelfinlijsten.nl.

Bent u werkzaam in de detailhandel?

En u bent op zoek naar een betrouwbare groothandel, dan kunnen wij u fotolijsten/wissellijsten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs, voor aantallen vanaf 50 stuks, voor de maten vanaf 40 x 50, of vanaf 100 stuks voor de kleinere formaten.

Bijvoorbeeld: Alu-poster 900  50 x 70 mat zilver voor 575 euro exclusief BTW.