Fotolijsten

Inlijsten

Voor de ruimste keuze voor uw fotolijsten kunt u zeer goed terecht bij Zelfinlijsten. Wij bieden online het ruimste aanbod fotolijst en in verschillende stijlen. Ze zijn onderverdeeld in 3 categorieën, te weten klassiek, ornament en modern. De lijst die u kiest kunt u combineren met elk soort glas of plexiglas. Zelfinlijsten is de goedkoopste leverancier in Nederland en hanteert aantrekkelijke staffelkortingen bij grote bestellingen.

Koop nu 100 40 x 50 lijsten Alu-poster 900  mat zilver voor 780 euro exclusief BTW


 

Koop nu 100 40 x50 lijsten Alu Galery mat zilver voor 1140 euro exclusief BTW

 

Zelfinlijsten

Sinds 2005 bieden wij fotolijsten, schilderijlijsten, inlijstmaterialen en een inlijstservice online. Ons assortiment is zeer compleet te noemen, en de totale prijs van de producten die u wilt bestellen kunt u eenvoudig via de prijscalculator terugvinden. U kunt uw producten direct per e-mail bestellen en betalen via IDeal of u kunt een factuur ontvangen via e-mail na levering.

Contact

Als u na het zien van deze website nog vragen heeft, kunt u ons bereiken via 035-6247983 of contact@zelfinlijsten.nl. Als u een bestelling fotolijsten plaatst, zal deze binnen enkele dagen worden bezorgd op het aangegeven adres. U krijgt van de voren een e-mail over de leveringsdag.

U bent een grootafnemer, en wilt graag  grotere aantallen fotolijsten bestellen voor uw fotoclub.

Dan kunnen wij uw mooie aanbiedingen doen van af 50 stuks of 100 stuks voor kleinere formaten.

Bijvoorbeeld: Alu-poster 900  40 x 50 mat zilver voor 390 euro exclusief BTW.