Fotolijst aluminium

Goedkope fotolijsten, compleet assortiment

Een prachtige fotolijst in aluminium kunt u vinden bij Zelfinlijsten. Ons zeer complete assortiment aluminium fotolijsten kunt u terugvinden in onze webshop. U kunt eenvoudig de perfecte fotolijst uitkiezen in aluminium, hout of ander materiaal naar keuze, wij maken op maat. Klik op de gewenste lijst, vul het gewenste formaat in en kies het juiste glassoort uit. Binnen zeer korte tijd heeft u uw bestelling al in huis!

Wij leveren ook fotolijsten als groothandel aan de detailhandel en andere grootafnemers. Bij grote aantallen lijsten garanderen we hoge kortingen. Neem voor de goedkoopste fotolijsten vrijblijvend contact met ons op.

 

Koop nu 100 A4 lijsten Alu Galery mat zilver voor 727 euro exclusief BTW

 

Lijsten van Zelfinlijsten

Dit eigentijdse en zeer complete initiatief bestaat sinds 2005. Sinds die tijd hebben wij duizenden foto's, schilderijen, werkstukken en andere projecten in mogen lijsten. U kiest online een lijst uit, berekent de prijs met de prijscalculator en bestelt via e-mail. Het concept is makkelijk, snel en veilig. Betaling vindt later plaats, de factuur wordt na levering verzonden.

Contact

Op onze video “De Lijstenfabriek” kunt u het productieproces bekijken van het produceren van de maatlijsten, en van onze wissellijst de backloader en de manier van verpakken.

Heeft u vragen over een fotolijst in aluminium? Twijfel niet en bel. Ons telefoonnummer is 035-6247983 of u kunt een mail sturen naar contact@zelfinlijsten.nl.

Op zoek naar een groothandel voor grote aantallen fotolijsten?

En u bent op zoek naar een betrouwbare groothandel, dan kunnen wij u fotolijsten/ wissellijsten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs, voor aantallen vanaf 50 stuks, voor de maten vanaf 40 x 50, of vanaf 100 stuks voor de kleinere formaten. 

Bijvoorbeeld: Alu-Galery  50 x 70 mat zilver voor 770 euro exclusief BTW. Goedkope fotolijsten, rechtstreeks van de groothandel!