In onze aluminium fotolijst past uw foto perfect!

De fotolijsten van Zelfinlijsten.nl hebben de eigenschap dat naar voren te brengen wat u wilt. De houten of aluminium fotolijst is duurzaam en perfect afgewerkt. Uw foto wordt precies zo getoond zoals u dat wenst.

De kracht van het online bestellen van fotolijsten is het gemak waarmee u de aluminium fotolijstnaar wens uitzoekt. Dit alles gebeurt op uw beeldscherm en in de tijd die u daarvoor vrijmaakt. Zowel voor u als voor Zelfinlijsten.nl is dit een kostenbesparende manier van handelen. Telt u daarbij op dat u pas betaalt nadat de bestelling geleverd is!

Nielsen aluminium fotolijst

Bij de aluminium fotolijst die u treft voert u de maat in. Zo bepaalt u zelf hoe datgene wat u inlijst er uit zal zien. Mocht u vragen hebben, aanvullende informatie vraagt u aan onder contact. De Nielsen aluminium fotolijst van Zelfinlijsten.nl is in veel vormen en maten verkrijgbaar. U kunt onder andere kiezen voor de uitvoering in:

Uw geheel eigen aluminium fotolijst stelt u samen met behulp van het grote aantal pagina’s vol modellen van Nielsen aluminium fotolijsten. De juiste lijst vindt u bij de juiste lijstenleverancier.